E-commerce

Intresserad av en e-handelslösning?

Vi erbjuder ett robust CMS med en användarvänlig e-handelsplattform som gör det enkelt för dig att hantera dina produkter, ordrar, meddelanden och din hemsida som helhet. Inget krångel!

Kontakta oss  
Control Tower produktlista
Statistik på beställningar

Statistik och försäljningsverktyg

Hur mycket har du sålt?

Nyfiken på vad webbutiken drar in? I vårt säljverktyg kan du enkelt få åtkomst till den mest relevanta försäljningsstatistiken i realtid eller för en specifik tidsperiod som du väljer. Dessutom har Control Tower inbyggt fullt stöd för Google Advanced Ecommerce, vilket ger dig tillgång till ännu mer omfattande statistik. 

Cykelhuset

PIM - Product Information Management

Hantera dina produkter

Säg farväl till onödigt dubbelarbete med vårt PIM-system (Product Information Management), där vi organiserar all variabeldata och produktgrupperingar enligt dina specifika krav. Har du även en fysisk butik? Vi erbjuder integrationer med kassa- och affärssystem.

Beställning i CT

Klarna betalväxel

Säker handel med Klarna

Control Tower erbjuder en fullständig integration med den välkända betalväxeln Klarna. Detta möjliggör exempelvis ändringar i varukorgen även efter att en kund har lagt en beställning. Dessutom kan du enkelt hantera kundens användarinformation och utföra åtgärder som avbrytande, slutförande eller delvis återbetalning av beloppet.

Utöver Klarna har Control Tower även stöd för andra betalväxlar som Nets och PayPal.

Rabattkoder

Skapa oändligt med rabattkoder med fast summa eller procentsats. Du kan datumstyra koden och bestämma om den ska försvinna efter användning.

Betalväxel

Control Tower har full integration med Klarna. Du kan skapa eller ändra produkter och adresser som reflekteras på fakturan från Klarna. Du kan avsluta hela summan eller delar av en betalning, samma flexibilitet gäller för återbetalning.

Fraktsystem

Control Tower har en egen snabb fraktberäknare som underlättar för dig att enkelt bygga fraktalgoritmer. Det går att styra din beräkning på allt från zoner uppdelat över Sverige till vikt, mått eller lagerantal.

E-postsystem

Control Tower sköter automatiska utskick vid beställning och färdigställning av produkter för order, leveransbesked och kvitto om det önskas.

Dynamisk filtrering

Om du vill kan du själv lägga till eller ta bort filteringsalternativ som är styrt på kategorier utan att det påverkar systemets prestanda.

Advanced Ecommerce

Control Tower har inbyggt full integration med Google Advanced Ecommerce så att du kan se utökad statistik via Google Analytics och se om din annonsering ger någon effekt.

Vi är här för att hjälpa dig

Vårt specialiserade team består av erfarna kreatörer med olika expertisområden inom digital utveckling, design och kommunikation. Vi brinner för att skapa och förbättra digitala lösningar och marknadskommunikation för våra kunder. Våra tjänster är skräddarsydda efter dina behov och bygger på en grund av hög kvalitet. Vi arbetar dedikerat för att hjälpa dig nå dina mål inom marknadsföring och kommunikation.

Kontakta oss