E-commerce

Sugen på en e-handelsplattform?

Ett gediget CMS med en användarvänlig e-handelsplattform som underlättar för dig att tillhandahålla dina produkter, beställningar, aviseringar och din hemsida i helhet. Inget krångel!

Kontakta oss  
Control Tower produktlista
Statistik på beställningar

Statistik och försäljningsverktyg

Hur mycket har du sålt?

Nyfiken på vad webbutiken drar in? I vårt försäljningsverktyg ser du den viktigaste statistiken kring din försäljning i realtid eller efter vald datumperiod. Dessutom har Control Tower fullt stöd för Google Advanced Ecommerce inbyggt vilket ger dig utökad statistik.

Cykelhuset

PIM - Product Information Management

Hantera dina produkter

Slipp allt dubbelarbete med vårt PIM system (Product Information Management) där vi strukturerar all variabeldata och grupperingar efter dina behov. Har du även en fysisk butik? Vi har integrationer med kassa- och affärssytem.

Beställning i CT

Klarna betalväxel

Trygg handel via Klarna

Control Tower har full integration inbyggd med den populära betalväxlen Klarna. Det gör att du till exempel kan ändra i varukorgen efter att en kund har lagt en beställning. Du kan även ändra i kundens alla användaruppgifter samt avbryta, slutföra eller återbetala hela eller delar av beloppet.

Control Tower har även stöd för andra betalväxlar så som Nets och PayPal.

Rabattkoder

Skapa oändligt med rabattkoder med fast summa eller procentsats. Du kan datumstyra koden och bestämma om den ska försvinna efter användning.

Betalväxel

Control Tower har full integration med Klarna. Du kan skapa eller ändra produkter och adresser som reflekteras på fakturan från Klarna. Du kan avsluta hela summan eller delar av en betalning, samma flexibilitet gäller för återbetalning.

Fraktsystem

Control Tower har en egen snabb fraktberäknare som underlättar för dig att enkelt bygga fraktalgoritmer. Det går att styra din beräkning på allt från zoner uppdelat över Sverige till vikt, mått eller lagerantal.

E-postsystem

Control Tower sköter automatiska utskick vid beställning och färdigställning av produkter för order, leveransbesked och kvitto om det önskas.

Dynamisk filtrering

Om du vill kan du själv lägga till eller ta bort filteringsalternativ som är styrt på kategorier utan att det påverkar systemets prestanda.

Advanced Ecommerce

Control Tower har inbyggt full integration med Google Advanced Ecommerce så att du kan se utökad statistik via Google Analytics och se om din annonsering ger någon effekt.

Till din tjänst

Vår insatsstyrka består av skickliga kreatörer med olika spetskompetenser inom digital utveckling, design och kommunikation. Vi drivs av att utveckla och förbättra digitala lösningar och marknadskommunikation för våra kunder. Våra tjänster är kundanpassade och består av kvalitet från grunden. Vi kämpar hårt för att uppnå dina marknadsförings- och kommunikationsmål.

Kontakta oss