Vad kostar en hemsida?

Priset på en hemsida påverkas av många faktorer, två av dom kan vara att vi först måste ta fram grafisk profil och jobba med innehållsproduktion. Din budget och dina ambitioner styr projektet, och vi garanterar att du blir nöjd oavsett om det är en enkel eller en mer omfattande hemsida. För att ge en indikation börjar våra priser på 25 000 kr.

Kontakta oss om du vill ha en hemsida av hög kvalitet och enkel uppdatering där du dessutom får personlig service och stöd när du behöver det. Vi förstår att varje kund är unik, därför erbjuder vi inte standardpaket för hemsidor. Istället har vi färdiga funktioner och moduler som gör att du snabbt kan komma igång med din hemsida.

Du har möjlighet att köpa själva tekniken som driver hemsidan och sedan själv skapa och lägga in innehållet. Alternativt kan du välja att utnyttja våra tjänster inom innehållsproduktion och marknadsföringsstrategi.

Vi erbjuder ett enkelt och modernt verktyg, Control Tower CMS, som underlättar för dig att hantera din hemsida. Det är byggt för att stödja digital marknadsföring och sökmotoroptimering (SEO). Tekniken är alltid uppdaterad och vårt SEO-verktyg är användarvänligt. Denna webbplats drivs med Control Tower, och om du söker på "Hur fungerar Googles ranking" kommer den att ranka högst, vilket är en kul prestation!

Creative Army är företaget bakom ett av de mest Google-vänliga CMS på marknaden idag. Om du vill komma i kontakt med vårt team, använd formuläret nedan eller skicka en e-post till hello@creativearmy.se med dina frågor.

Du är också välkommen att besöka oss på vårt kontor i centrala Kristianstad. Creative Army, Cardellsgatan 8.