Funktioner

Var stolt över din hemsida!

Vi tar fram en komplett hemsida av högsta kvalitet. All fokus är på att främja marknadsföringen för din verksamhet oavsett om du har e-handel eller vanlig företagshemsida.

Grunge bakgrund
Control Tower (CMS)

Enkelt, säkert och smidigt CMS

Hur din hemsida skall se ut och vilka funktioner den ska ha baseras helt på dina krav och behov. Control Tower CMS, som är verktyget som driftar din hemsida, anpassas helt och hållet efter dina behov.

För ökad användarvänlighet när du ska uppdatera din sida kommer du enbart att ha tillgång till funktioner som är kopplade till hemsidan. Det är alltså svårt att göra fel!

Du behöver ingen förkunskap i programmering för att själv administrera din hemsida.
Hemsidan blir givetvis 100% responsiv och digitalt tillgänglighetsanpassad enligt Europeisk standard.

Ändra i Control Tower

Skapa, ändra eller ta bort

Det har aldrig varit enklare att uppdatera en hemsida

Med ett avskalat gränssnitt och tydliga regler är det svårt att göra fel. Control tower ger dig ingen anledning att vara osäker. Du kan dessutom förhandsgranska innehållet och se exakt hur det blir innan du publicerar.

Statistik

Hemsidans statistik

Besökare på hemsidan

I Control Tower får du överskådlig statistikrapportering direkt via ett intuitivt gränssnitt. Här kan du ta del av den viktigaste besökarstatistiken på din hemsida. Du kan använda det inbyggda sökoptimeringsverktyget för att förbättra ditt innehåll vilket i sin tur ökar din sökoptimering (SEO).

Kontakter

Bättre kommunikation

Förvandla klick till kontakter

Har du ett registreringsformulär för nyhetsbrev, event eller rekrytering? Det spelar ingen roll eftersom alla användarformulär konverteras till en tillgänglig kontakt via din hemsida.

Mediebibliotek

Control Towers mediabibliotek

Håll koll på dina filer

Control Towers mediabibliotek hjälper dig att hålla koll på filer du laddar upp. Du laddar upp filer genom ditt bibliotek eller med drag & drop. Bilder som laddas upp optimeras automatiskt till rätt storlekar och filformat som är anpassade för alla enheter - datorskärm, surfplatta och smartphone i alla dess varianter. Vill du ha mer kontroll så använder du beskärningsverktygen för att bestämma vilken del av bilden som skall visas i de olika enheterna.

Funktioner och andra fördelar

Se nedan för ett urval av funktioner och fördelar med Control Tower.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig

Vårt specialiserade team består av erfarna kreatörer med olika expertisområden inom digital utveckling, design och kommunikation. Vi brinner för att skapa och förbättra digitala lösningar och marknadskommunikation för våra kunder. Våra tjänster är skräddarsydda efter dina behov och bygger på en grund av hög kvalitet. Vi arbetar dedikerat för att hjälpa dig nå dina mål inom marknadsföring och kommunikation.

Kontakta oss