Fördelar

Vi erbjuder ett CMS med stora möjligheter.

Kontrollstation

En hemsida med hög prestanda

Hatar du också att stå i kö?

Prestanda är kopplad till din webbplats hastighet. Att vänta i 2-4 sekunder kanske verkar oskyldigt, men om dina besökare ständigt behöver vänta några sekunder för att din webbplats ska laddas kan det börja kännas som att de står i kö. Detta kan i sin tur leda till en ökad "bounce rate", det vill säga att användare lämnar din webbplats tidigare än om den skulle leverera informationen snabbt.

Det finns få Content Management Systems (CMS) som kan matcha prestandan hos Control Tower. Design, programmering och webbhotell är nära sammankopplade. Systemet har ingen överflödig kod, allt är väl sammanvävt, vilket resulterar i ett användarvänligt och sammanhängande verktyg.

Mycket sker bakom kulisserna

I Control Tower sker mycket i bakgrunden som driver din webbplats och som du eller dina besökare inte behöver bekymra er om. Låt oss ta ett exempel när du laddar upp en bild:

  1. Bilder från mobilkameror roteras automatiskt korrekt, även om de har tagits från en felaktig riktning eller "orientation".
  2. Bilder kopieras till olika pixeldimensioner för att passa olika enheter som mobiler, surfplattor och datorskärmar.
  3. Bilder optimeras för webbanvändning med justeringar av färg och kvalitet.
  4. Eventuell metadata i bilden, som kan innehålla koordinater och författarinformation, tas bort.
  5. Slutligen sparas bilden i det moderna WebP-bildformatet*.
  6. Sedan väljs den mest lämpliga versionen av bilden ut för den enhet som användaren surfar från.

*Vad är WebP? Det är ett modern bildformat med enastående komprimeringsförmåga för både förlustfri ("lossless") och komprimerad ("lossy") bildkvalitet på webben. Alla moderna webbläsare stöder WebP, och det anses redan vara en etablerad webbstandard, även om det tyvärr förbises av många andra system.